logo-masszazs

Royal Palace Thai massage masszázsszalonjaink örömmel fogadják!

Szeretettel várunk kedves vendégeinket masszázs szalonunkba.

Mindazokat, akik pihentető masszázsra vágynak, vagy akik kimerítő munka miatt testi problémával küzdenek.

Masszázs szalonunk örömmel fogadja Önt a honlapunkon található nyitvatartási időben!

MIÉRT VÁLASSZ MINKET

Az általunk nyújtott masszázs után kellemesebben, ellazultabban, és jobban fogja érzi magát. Erre garanciát nyújt a nálunk dolgozó összes professzionális szakember, akik mind kiváló hírű thaiföldi Masszázs Intézetekben tanulták a masszázs rejtelmeit.

Több 10 éves masszázsban szerzett tapasztalattal rendelkezünk.

Ne sajnáld magadtól a felüdülés érzését, nálunk minden pillanat örömteli.

Royal Palace Thai massage GALÉRIA

Royal Palace Thai massage Kezelések

Tekintse meg kezeléseinket!

Thai lábmasszázs

Lábmasszázs

A lábad a tested legkeményebb része. Minden nap a talpát használja sétáláshoz és futáshoz, még ha ülsz is a lábad akkor is neked dolgozik. Egy hosszú nap után izomfájdalmat érezhet. A talpát masszírozni kell, és lazítani kell.

Váll-, nyak- és fejmasszázs

Hátmasszázs

A hátmasszázs egy speciális masszázs a hát alsó részétől a fejig. Az ügyfeleink választhatnak, hogy olajos masszázst vagy thai masszázst szeretnének. Azokra a területekre összpontosítunk, amelyekkel az ügyfeleinknek problémái vannak. Ügyfeleink ​​olyan masszázst kapnak, amit érdemes igénybe venni nálunk.

Hagyományos thai masszázs

Hagyományos thai masszázs

A thai masszázs a legelterjettebb masszázsként ismert. A terapeuta a jógához hasonló nyújtó pózokat használ. Ez segít növelni a rugalmasságot és ellazítja a fáradt izmokat. A stressz oldásában is segít  megszabadulni és felfrissíteni a hangulatot. A terapeuta a tenyerét, a kézfejét, az ujjait és a könyökét használja a feszült izmok megnyomására és masszírozására, hogy ellazítsa azokat. A thai masszázs elősegíti a keringési rendszer jobb működését. A masszázs után azonnal felfrissültnek érzi magát

Olajos thai masszázs

Relaxáló Olajos Masszázs

Természetes aromás illóolajok felhasználásával végzett testmasszázs. Relaxációs légkör megteremtése a test és az elme számára. Az illóolajok behatolása a bőrön javítja a vérkeringést. Segít enyhíteni a szorongást és hidratálja a bőrt. Kipihentebbé teszi a masszázs. Sokféle természetes illóolajat használnak a masszázsokhoz, mint például a borsmentaolaj, kókuszolaj, levendulaolaj stb. Ezek a kivonatok eltérő tulajdonságúak és illatúak.

Meleg kókuszolajos masszázs

Meleg kókuszolajos masszázs

A kókuszolajos testmasszázs puhává és fiatalossá varázsolja bőrét. Formálja az izmokat, segít eltávolítani a méreganyagokat és a szennyeződéseket a szervezetből a bőrön keresztül. Táplálja a csontokat, szöveteket és idegeket. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek segítenek megerősíteni a romló sejteket. Ezenkívül a kókuszolajat a kiütések kezelésére, a ráncok eltávolítására, a kopás javítására is használják. Bőre jobban érzi magát egy masszázs után.

Vegyes masszázs

Thai Vegyes Olajos Masszázs

A vegyes thai masszázs a hagyományos thai masszázs és az olajos masszázs kombinációja. Ez egy nehéz, de egyben pihentető érzést nyújtó masszázs. Alkalmas azoknak, akik keményen dolgoznak. Masszázs után teste jobban érzi magát, mert ez a legjobb masszázs.

Váll-, nyak- és fejmasszázs

Teljes Test, és Lábmasszázs

A teljes egyensúly masszázs egy olyan masszázs, amelynél vendégeink választhatnak a hagyományos thai masszázs vagy a teljes test olajos masszázs közül. De további talpmasszázst is biztosítunk a számukra. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék ellazítani a lábaikat, de különösen azoknak, akik egyszerre szeretik élvezni a testmasszázs és a talpmasszázs jótékony hatásait. Ez a kezelés jó közérzetet biztosít az ügyfeleink számára, és enyhítik a munkából eredő fáradtságot.

Royal Palace Thai massage Árak

Foglaláshoz kattintson a kiválasztott masszázs árára!

Budapest

Lábmasszázs
Hátmasszázs
Hagyományos Thai Masszázs
Relaxáló Olajos masszázs
Meleg Kókuszolajos Masszázs
Thai Vegyes Olajos Masszázs
Teljes test, és Lábmasszázs

Szigetszentmiklós

Lábmasszázs
Hátmasszázs
Hagyományos Thai Masszázs
Relaxáló Olajos masszázs
Meleg Kókuszolajos Masszázs
Thai Vegyes Olajos Masszázs
Teljes test, és Lábmasszázs

Royal Palace Thai massage Masszőrjeink

Budapest

Fogus

Ann

Bonny

Katie

Joy

Patty

Szigetszentmiklós

Faii

Rainny